Med mer än 30 år i branschen är Mats en rutinerad och välrenommerad fd köksmästare med krogar som Thorsskogs slott, Tjolöholms slott, Sjömagasinet och Fiskekrogen i sitt bagage. Idag är han krögare till 6 lunchrestauranger och ägare till Västsveriges största cateringföretag, Quality Catering.
Tillsammans med sitt team har Mats utfört många stora event under åren såsom Way Out West, kungamiddagar, Volvo Ocean Race, Nordea Masters bland flera.
Krögardotter till Mats Nordström.
Men mång-årig erfarenhet från finkrogar så som Wasa Allé till de allra största cateringarna i Sverige har Felicia en stor bredd och passion för all variation av mat, dryck och tillställningar. Sedan 2024 har Felicia tillsammans med sin bror Samuel tagit över det stora projektet Way Out West som Mats tidigare drivit i hela 14 år. I januari 2024 öppnade hon även upp Suggan Vinbar i Majorna tillsammans med kollegor från förr.
Patrick och Christians första möte skedde i köket på Ahlströms pir 2002 och de har sedan dess arbetat tillsammans. Hösten 2015 startade dem Patrick & Food Consulting tillsammans. Från början var det tänkt att ägna sig åt catering men relativt fort fann de att branschen eftersökte kreativa kockar och köksmästare att ringa in på kort varsel, så företaget bytte riktning.
De driver även idag Gårda Foodmarket tillsammans med Mats.
Vi stoltserar med vårt senaste tillskott! Vincent kom till oss i augusti från en position som tidigare delägare i Melody club och har bland annat många år på Mr. P i bagaget. Med stor passion för världsinspirerad matlagning, fun dining, klassisk matlagning och höga smaker har vi en ovanligt allsidig köksmästare med erfarenhet långt bortom lunchrestaurang.