TEAM GINA´S – VILKA ÄR VI?

Mats Nordström | Delägare

Med mer än 30 år i branschen är Mats en rutinerad och välrenommerad fd köksmästare med krogar som Thorsskogs slott, Tjolöholms slott, Sjömagasinet och Fiskekrogen i sitt bagage. Idag är han krögare till 6 lunchrestauranger och ägare till Västsveriges största cateringföretag, Quality Catering.
Tillsammans med sitt team har Mats utfört många stora event under åren såsom Way Out West i 14 år, kungamiddagar, Volvo Ocean Race, Nordea Masters bland flera.


Felicia Nordström | Delägare och driftchef

Krögardotter till Mats Nordström.

Efter att i många år drivit Restaurangen Felicia kom den stora möjligheten att driva och äga en ny restaurang tillsammans med ett fantastiskt team.
Men mång-årig erfarenhet från finkrogar så som Wasa Allé till de allra största cateringarna i Sverige har Felicia en stor bredd och passion för all variation av mat och tillställningar.

 

Christian Lidman och Patrick Rutten | Delägare och matinspiratörer

Patrick och Christians första möte skedde i köket på Ahlströms pir 2002 och de har sedan dess arbetat tillsammans. Hösten 2015 startade dem Patrick & Food Consulting tillsammans. Från början var det tänkt att ägna sig åt catering men relativt fort fann de att branschen eftersökte kreativa kockar och köksmästare att ringa in på kort varsel, så företaget bytte riktning.
De driver även idag Gårda Foodmarket tillsammans med Mats.

Tillsammans med både nya och gamla medarbetare har vi dragit ihop ett riktigt bra team med bred erfarenhet, som nu ser fram emot att ta hand om er.